Qui som ?


Kayak del Ter som una empresa de turisme actiu i ecoturisme especialitzada en el descens en kayak i canoa canadenca pel riu Ter. L’empresa neix l’any 2008 amb l’objectiu d’afavorir la descoberta del nostre entorn d’una manera lúdica i activa, amb especial respecte i protecció cap a la biodiversitat que ens envolta.

Kayak del Ter, una empresa compromesa amb el medi ambient

Els nostres caiacs estan fabricats amb plàstic 100% reciclat i reciclable; es armilles de flotació estan fetes amb escumes reciclables; i les bosses estanques són de material reciclat. Kayak del Ter busca proveïdors que garanteixin aquestes característiques en la seva producció.

També som especialment curosos amb les èpoques de nidificació d’aus i altres animals que viuen i es reprodueixen a l’entorn del riu Ter, així com amb el manteniment i control de la llera i els marges del riu. Per aquesta raó i seguint les directrius de Medi Ambient, tanquem els trams 2 i 3 del 15 de març al 30 de juny.

Netegem el riu de plàstics i deixalles dipositats per riuades i inundacions. També el desbrossem de troncs que puguin impedir o malmetre el seu curs natural.

Estem situats a 30 minuts de les platges de la Costa Brava. Els descensos passen per diversos trams que recorren zones de les comarques del Gironès i el Baix Empordà de gran valor paisatgístic inclosos dins del projecte europeu Life-Natura . Són corredors biològics mediterranis amb punts qualificats de “Lloc d’Importància Comunitària (LIC)” dins del programa “Xarxa Natura 2000”.