Tram Kayak + Segway


segway 02Després del descens en kayak del tram 1 de Colomers a Verges,  ens proposem de travessar la plana mitjançant un vehicle divertit : el Segway.

Una vegada arribats a Verges ens trobarem amb un monitor i farem una instrucció de com conduir un segway. Entrenarem i iniciarem el camí per la plana empordanesa, un gran espai obert, envoltat pel massís del Montgrí, les Gavarres i les muntanyes de Begur i amb els Pirineus de teló de fons.  Descobrirem tot d’elements que al llarg del temps han anat conformant el paisatge actual, masos, molins, rescloses, recs de regadiu, camps de conreu, dunes de sorra. Després pujarem a l’ermita pre-romànica de Sant Romanç de les Arenes i el seu poblat alt-medieval i acabarem fent una volta pel nucli medieval de Colomers.

Tot plegat una activitat que combina el riu i la plana però amb el seu nexe comú que és l’ecosistema del Baix Ter. La ruta amb Segway es fa acompanyada de monitors professionals.

Per anar en Segway :

Cal pesar com a mínim 30 kg i com a màxim 110 kg.  És obligatori l’ús del casc que us proporcionarem.

Per precaució no es permet conduir el Segway a dones embarassades.

Cal conduir el Segway sempre amb les dues mans, per tant no es pot parlar per telèfon mòbil ni utilitzar cap dispositiu mentre es circuli.

Per respecte a l’entorn no es permet fumar mentre es fa l’excursió.

Preu : 77 € per persona, per grups de 4 mínim i 8 màxim.

Per fer aquest tram, consulteu-nos.